Tentokrát jsme s naším stánkem Visán OPTIMAnova vyrazili o víkendu 8. – 9.10.2016 na Mezinárodní výstavu psů do Českých Budějovic.

V Českých Budějovicích mají výstavy psů dlouholetou tradici a každoročně se zde konají hned dvě výstavy, jarní a podzimní. I pro nás je účast na těchto výstavách tak nějak samozřejmostí a těší nás, když slýcháváme od našich zákazníků, že si výstavy v Českých Budějovicích neumí bez nás představit.

Tyto milá slova vždy potěší. Na Mezinárodní výstavě psů měli vystavovatelé možnost přiznání titulů Český šampion a Český junior šampion, zápis těchto titulů do průkazu původu psa a kvalifikovat se na CRUFTS.

Co je CRUFTS?

Za těmito písmeny se skrývá největší světová kynologická akce, která se koná každoročně v Anglii. Její historie sahá až do roku 1891.

CRUFTS není jen výstava psích šampionů z celého světa, ale souběžně s výstavou je veletrh chovatelských potřeb a služeb, soutěží se v různých psích sportech a poslušnosti. Akce se účastní na 28 000 psů z celého světa. Ovšem na výstavu nemůžete svého psa přihlásit aniž by splnil kvalifikační
podmínky pro CRUFTS.

Pořadatelé myslí i na majitele kříženců a pořádají pro ně speciální soutěže pod názvem Scruffts. Mezi zajímavostí akce patří, že ji můžete sledovat online na internetu nebo na komerčním kanálu (v minulosti More4) v televizi, že má i své vlastní aplikace (hru, archiv fotografií) pro dotyková zařízení od Apple a vítězové Best in Show dostávají repliku masivního poháru Keddall Memorial Trophy a finanční odměnu ve výši sto liber. Uzávěrka přihlášek je 9.1.2017, samotná výstava se potom koná 9. – 12.3.2017 v Birminghamu v Anglii.

Visán OPTIMAnova

S naším stánkem plným dobrot a potřeb pro mazlíčky se letos ještě chystáme na mezinárodní výstavy koček 12. 11. a 13. 11. 2016 v Brně, 3. 12. a 4. 12. 2016 v Olomouci, těšíme se na vás i vaše čtyřnohé kamarády.

Líbilo se? Sdílej ...
Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on Twitter