Víkend 4. – 5.2.2017 patřil na brněnském výstavišti psům a jejich obdivovatelům. Konala se zde tradiční mezinárodní dvojvýstava všech plemen psů. Ani my jsme si tuhle vydařenou kynologickou událost nenechali ujít.

Největší výstava psů u nás

Právem bývá DUO CACIB v Brně označován jako největší mezinárodní výstava psů v České republice. Na jeden den totiž připadá na 4000 přihlášených psů z různých koutů světa. O výstavu, kterou pořádá ČMKU pod záštitou FCI, jeví každoročně zájem vystavovatelé například z Rakouska, Německa, Ukrajiny, Maďarska, Ruska, Itálie, Španělska nebo i z USA, Austrálie a Izraele. O psích vítězích letos rozhodovali posuzovatelé třeba z Itálie, Finska, Polska, Lotyšska, Německa, Nizozemska, Francie nebo z České republiky.

výstava Brno -stánek optimanova

Samotné označení výstavy DUO CACIB napovídá, že jde o dvě mezinárodní výstavy psů, které se konají během jednoho výstavního víkendu. Pro návštěvníky to znamená, že během soboty i neděle mají možnost vidět všechna plemena psů, což není pro psí výstavy úplně typické. Běžné mezinárodní výstavy psů v ČR jsou sice akce víkendové, ale během jednoho výstavního dne mohou návštěvníci vidět pouze určitou část plemen. A vystavovatelé mají možnost získat dva výstavní posudky během jednoho víkendu.

výstava Brno - juko

Stánek OPTIMAnova opět v akci

Pro náš tým OPTIMAnova to byla letos první výstava, na kterou jsme se s našim stánkem vydali. A jaké krmivo nejčastěji hledáte pro své psy? Stále více se setkáváme s požadavkem zákazníka na hypoalergenní krmivo, které by obsahovalo  pouze jeden zdroj živočišného proteinu tzv. monoproteinovou dietu, nejlépe  bez obilnin a  vyrobeno za použití čerstvých surovin.
Všechna krmiva řady OPTIMAnova jsou vyráběna za použití čerstvého masa, které je při výrobě přímo přidáváno unikátním systémem F.M.I.S (Fresh Meat Injection System) a jsou navrženy jako monoproteinová. Na výběr má zákazník z kuřete, králíka nebo lososa. Krmiva s označením GF (Grain Free) jsou vyrobeny bez použití obilnin.
Má-li váš pes zažívací potíže, potravinovou intoleranci, potíže s kůží nebo jen hledáte kvalitní krmivo bez obilnin, zvolte řadu OPTIMAnova Grain Free.

výstava Brno - optimanova

Vážíme si důvěry a sdílnosti, se kterou se přicházíte podělit o vaše zkušenosti s našim krmivem. Zpětná vazba je důležitá nejenom pro nás, ale především pro výrobce krmiva, který tak lépe může reagovat a krmivo přizpůsobovat aktuálním potřebám, poptávkám svých zákazníků.

Líbilo se? Sdílej ...
Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on Twitter